Bøger

Søde solstik (2018)
Gyldendal
Bogforsidens illustrator:
Anne Mette Edeltoft

Beskrivelse:
Hannah og Elias ankommer til den lille bjerglandsby Competa i Spanien på samme tid. Hannah glæder sig til en fed ferie med sin familie med masser af sol og is. Og ikke mindst at være langt væk fra bedsteveninden Annas kærestesnak. Elias ved til gengæld ikke, hvordan han skal få en hel uge til at gå i selskab med sine forældre. Men da Hannah taber sin hjertenøglering, samler Elias den op.
Det bliver begyndelsen på en uge fyldt med skønne forventninger, sjove forvekslinger, uventede møder og søde solstik.

Løgn på løgn! (2016)
Gyldendal
Bogforsidens illustrator: 
Marlene Diemar – Imperiet

Beskrivelse:
Der er ét problem ved at lyve. For når man først har sagt én løgn, skal man ofte bruge en mere for at redde sig ud af den første. Det må Oscar, Lærke og Jamal sande i jagten på Oscars dyre islandske sweater, som er blevet væk. Men nede i skolens mørke kælder skal der mere end løgne til at redde dem fra skolens pedel Sneglen, som overvåger glemmekassen og vist nok engang holdt en elev indespærret. Selv da de prøver at sige sandheden hjælper det ikke. Faktisk bliver alting bare værre og værre.

Mørkeræd (2013)
Gyldendal
Bogforsidens illustrator:
Marlene Sherar – Imperiet

Beskrivelse:
August skal på lejrskole, men han glæder sig ikke. Han er mørkeræd og bange for spøgelser og kan kun sove med lyset tændt. Nu venter fire nætter i samme rum som Viggo. Han har rekord i at blive sendt uden for døren. Men så kommer August på en plan. Hvis han kan gøre de andre bange, vil de også have lyset tændt. Men det, der starter lidt for sjov, ender med at give bagslag for August. Hans plan ender med at sende ham lige ud midt i mørket, som han frygter så meget …

Skrædder i Helvede (2011)

Dansklærerforeningen
Bogforsidens illustrator:
Josefine Blom

Illustrationer i bogen: 89 forskellige illustratorer; mine tekster: Lisbeth Eugenie Christensen & Lars-Ole Nejstgaard

Beskrivelse:
Skrædder i Helvede er en antologi med 89 billeder og 91 korte tekster.
Nogle tekster er skrevet først og dernæst blevet illustreret, andre tekster er skrevet med udgangspunkt i et bestemt billede. Nogle tekster har flere billeder, nogle billeder har flere tekster. Nogle billeder har ingen ord. Nogle ord har ingen billeder.
Mine bidrag:
“Isdans” (ill: Lisbeth Eugenie Christensen)
“Den elektriske sommerfugl” (ill: Lars-Ole Nejstgaard)